Notifications
Clear all

Pravila foruma


Leather BRABUS
(@admin)
Estimable Member Admin Registered
Joined: 2 years ago
Posts: 76
Topic starter  

Poštovani korisniče,

Pristupanjem Smart Forumu prihvatili ste da nećete postavljati uvredljive i vulgarne sadržaje, sadržaje kojima se vređa nacionalno, versko ili seksualno opredeljenje ljudi, kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa zakonom vaše zemlje, zemlje u kojoj je hostovan Smart Forum i međunarodnim zakonima. Čineći to, rizikujete da budete trajno suspendovani, uz obaveštenje Vašeg Internet provajdera. IP adrese svih postova se čuvaju u bazi u cilju ispunjenja ovih uslova.

Tim administratora i moderatora ima pravo da ukloni, premesti ili izmeni bilo koji sadržaj sa foruma. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Lične informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka. Smart Forum nije odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da podaci budu kompromitovani. Postovi na forumu predstavljaju stavove i mišljenja njihovih autora, ne vlasnika foruma ili njegove administracije. Smart Forum ne odgovara za sadržaj poruka, niti za stavove iznesene u njima.

Reklamiranje na Smart Forumu nije dozvoljeno, osim kao preporuka ili kao vid definisanog dogovora između oglašivača i administracije foruma. U okviru potpisa nije dozvoljeno postavljati reklamno-propagandne linkove, pogotovo ako je u pitanju direktno reklamiranje u cilju ostvarenja profita. Web adresu koju želite možete navesti u okviru profila. Sve što moderatori ocene kao očiglednu zloupotrebu foruma u cilju nedozvoljenog reklamiranje biće uklonjeno. Ukoliko želite da se reklamirate na forumu ili sajtu, kontaktirajte nas na e-mail: nedimovicratko98@gmail.com


   
ReplyQuote
JasmineKurb
(@jasminekurb)
New Member
Joined: 6 months ago
Posts: 4
 

Brilliant


   
ReplyQuote
brendagrey
(@brendagrey)
New Member
Joined: 2 months ago
Posts: 3
 

Hello!


   
ReplyQuote
Share: